EMS Prophylaxis Master: De nieuwe manier van pijnloos gebitsreiniging bij tandartspraktijk Waldent

EMS Prophylaxis Master: De nieuwe manier van pijnloos gebitsreiniging bij tandartspraktijk Waldent

Bij tandartspraktijk Waldent zijn we altijd op zoek naar manieren om onze patiënten de best mogelijke zorg te bieden. Daarom hebben we nu de EMS Prophylaxis Master in onze praktijk geïntroduceerd, een geavanceerd systeem voor professionele gebitsreiniging. In deze blog vertellen we je meer over deze innovatieve techniek.

 

Wat is de EMS Prophylaxis Master?

 De EMS Prophylaxis Master is een geavanceerd apparaat dat speciaal is ontworpen voor het effectief en comfortabel reinigen van tanden en tandvlees. Het systeem maakt gebruik van de nieuwste technologieën, waaronder Guided Biofilm Therapy (GBT), om tandplak en tandsteen op een zachte maar grondige manier te verwijderen.

 

Voordelen van de EMS Prophylaxis Master:

 - Grondige Reiniging: De EMS Prophylaxis Master verwijdert effectief tandplak, tandsteen en vlekken, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen.

- Comfort voor de Patiënt: Het systeem werkt met een combinatie van water, lucht en fijne poeders, waardoor de behandeling zacht en comfortabel aanvoelt.

- Minimale Irritatie: In tegenstelling tot traditionele methoden, die soms pijnlijk kunnen zijn, is deze behandeling bijna pijnloos en veel minder belastend voor het tandvlees.

- Preventieve Zorg: Door regelmatige reiniging met de EMS Prophylaxis Master wordt het risico op gaatjes, tandvleesontsteking en andere mondproblemen aanzienlijk verminderd.

 

Waarom Kiezen voor EMS Prophylaxis Master?

 De EMS Prophylaxis Master is niet alleen geavanceerd, maar ook gericht op het comfort en welzijn van de patiënt. Voor mensen met gevoelige tanden of tandvlees, of voor wie traditionele gebitsreinigingen onprettig aanvoelen, biedt deze techniek een pijnloze en effectieve oplossing.

 

Bij tandartspraktijk Waldent raden we regelmatige gebitsreiniging aan als onderdeel van je mondverzorgingsroutine. Met de EMS Prophylaxis Master zorgen we ervoor dat dit proces zo aangenaam en effectief mogelijk is. Wil je meer weten of een afspraak maken? Neem dan contact met ons op – ons team staat klaar om je te helpen!

https://youtu.be/jfwIl3yRlCk

 

What's Your Reaction?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow